Δείτε εδώ την αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Την επενδυτική διαδικασία TASIS παρουσίασε η Whitetip Investments

Το μοντέλο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό Quantitative Analysis και Διαχείρισης Επενδυτικού Ρίσκου το οποίο σε συνέργεια με τον ανθρώπινο παράγοντα, προσφέρει τη δυνατότητα παροχής πλήρως προσωποποιημένων επενδυτικών συμβουλών ακριβείας.

Την επενδυτική διαδικασία TASIS παρουσίασε η Whitetip Investments

Απαντώντας στα τρία θεμελιώδη ερωτήματα των επενδύσεων, πού να επενδύσω, πόσο να επενδύσω και πώς να διαχειριστώ τη θέση μου, η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ., παρουσίασε την ολοκληρωμένη επενδυτική διαδικασία με την επωνυμία TASIS.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το μοντέλο αυτό αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό Quantitative Analysis και Διαχείρισης Επενδυτικού Ρίσκου το οποίο σε συνέργεια με τον ανθρώπινο παράγοντα, προσφέρει τη δυνατότητα παροχής πλήρως προσωποποιημένων επενδυτικών συμβουλών ακριβείας.

Έπειτα από μήνες έρευνας και πειραματικής λειτουργίας ο ειδικά προγραμματισμένος κώδικας του TASIS καταφέρνει να αναλύει ημερησίως το εντυπωσιακό ποσό των 8.500 Μετοχών και Εισηγημένων Αμοιβαίων Κεφαλαίων (ETFs) βρίσκοντας εκείνα με την εντονότερη τάση, ανοδική ή πτωτική. Αξιολογώντας το προφίλ κάθε πελάτη της εταιρίας ξεχωριστά και συνυπολογίζοντας το ύψος του χαρτοφυλακίου του και το επίπεδο του ρίσκου που ίδιος έχει επιλέξει ότι επιθυμεί να πάρει, το πρόγραμμα αυτό, δημιουργεί εξατομικευμένες επενδυτικές προτάσεις ακριβείας.

Στη διαδικασία αυτή αναμειγνύεται έμπρακτα το Τμήμα Επενδυτικών Συμβούλων της εταιρίας όπου η αντίστοιχη ομάδα εκτελεί τις εντολές των πελατών-επενδυτών αλλά κυρίως πραγματοποιεί το διεξοδικό έλεγχο και την αξιολόγηση της κάθε προτεινόμενης θέσης ξεχωριστά εξασφαλίζοντας την καταλληλότητά τους. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι κάθε πελάτης-επενδυτής έχει δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης και εποπτείας στην πορεία των επενδύσεών του μέσω ειδικής εφαρμογής ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανοίγει για ένα ευρύ φάσμα επενδυτών, για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, το δρόμο που δίνει πρόσβαση σε επενδυτικές στρατηγικές Hedge Funds οι οποίες έως τώρα βρίσκονταν εκτός των δυνατοτήτων τους αφού απευθύνονταν αποκλειστικά σε κεφάλαια ύψους τουλάχιστον 200.000.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus