Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στις 27/5 ξεκινά η διαπραγμάτευση των 17,5 εκατ. νέων μετοχών της Μοτοδυναμικής

Την παραίτηση της εταιρείας «ARDU PRIME ΑΕΠΕΥ», από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών & Παραγώγων του Χρηματιστηρίου, γνωστοποίησε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών.

ΧΑ: Στις 27/5 ξεκινά η διαπραγμάτευση των 17,5 εκατ. νέων μετοχών της Μοτοδυναμικής

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, γνωστοποίησε ότι την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 17.550.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Μοτοδυναμικής», σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών ενέκρινε:

*την παραίτηση της εταιρίας  μέλους του Χ.Α. «EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιρειών «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.» και «COCA-COLA HBC A.G.». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ορίζεται η Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

*την παραίτηση της εταιρείας «ARDU PRIME ΑΕΠΕΥ», από την ιδιότητα του Μέλους Διαπραγμάτευσης στην Αγορά Αξιών & Παραγώγων του Χρηματιστηρίου, με ημερομηνία παραίτησης την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

*την παραίτηση της εταιρίας ? μέλους του Χ.Α. «ΑΛΦΑ FINANCE Α.Ε.Π.Ε.Υ.» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ορίζεται η Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

*την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL Α.Ε.Ε.Α.Π.» από την εταιρία - Μέλος «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας, τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v