Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ποιες εισηγμένες θα μετάσχουν στο Συνέδριο των Small Caps

Στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το Small Cap Conference, που διενεργεί φέτος για δεύτερη φορά το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

ΧΑ: Ποιες εισηγμένες θα μετάσχουν στο Συνέδριο των Small Caps

15 εισηγμένες θα συμμετάσχουν στο συνέδριο ATHEX Small Cap Conference, που διοργανώνει το ΧΑ στις 10 Οκτωβρίου για τις εταιρείες μικρής κεφαλαιοποίησης (small caps).

Πρόκειται για τις Alpha Trust ΑΕΔΑΚ, CNL Capital, Δρoμέας, Entersoft, Epsilon Net, Foodlink, International-Intercontinental ΑΕΕΑΠ, Μύλοι Λούλη, MLS, Παπουτσάνης, Performance Technologies, Π. Πετρόπουλος, PROFILE, REVOIL και Trastor.

Στόχος του Συνεδρίου, που επαναλαμβάνεται φέτος για δεύτερη φορά μετά την περυσινή του επιτυχία, είναι η προσέγγιση των αναλυτών, των διαχειριστών και γενικότερα των παραγόντων της κεφαλαιαγοράς με τις εταιρείες μικρότερης κεφαλαιοποίησης, οι οποίες πολύ συχνά έχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Το φετινό Συνέδριο αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς τουλάχιστον κατά την τελευταία πενταετία, οι μετοχές της χαμηλής κεφαλαιοποίησης (τα λεγόμενα small caps) έχουν υπεραποδώσει έντονα στο ταμπλό του ΧΑ, τόσο έναντι του Γενικού Δείκτη όσο και σε σχέση με τους τίτλους της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v