Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΣΕΔ

Η Εταιρική Διακυβέρνηση, οι Γενικές Συνελεύσεις των εισηγμένων, οι προοπτικές του ΧΑ και της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, αλλά και οι νεώτερες εξελίξεις στην αγορά εργασίας ήταν τα κυριότερα θέματα.

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΣΕΔ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 17ο Επενδυτικό & Χρηματιστηριακό Συνέδριο, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου με γενικό τίτλο: «Εταιρική Διακυβέρνηση, Επενδύσεις και Αγορά Εργασίας».

Διεξήχθη το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Χρηματοοικονομικής Τραπεζικής.

Η κατάμεστη αίθουσα και τις δύο ημέρες του Συνεδρίου, το υψηλό επίπεδο των ομιλιών και των τοποθετήσεων, αλλά και ο γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του Συνεδρίου, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των Συνέδρων καθ' όλη του τη διάρκεια, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Εταιρική Διακυβέρνηση, οι Γενικές Συνελεύσεις των εισηγμένων εταιρειών, οι προοπτικές του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα, αλλά και οι νεώτερες εξελίξεις στην αγορά εργασίας, που ενδιαφέρουν τους φοιτητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων, ήταν τα κυριότερα θέματα αυτού του Συνεδρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v