Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το καμπανάκι του ΧΑ χτύπησε ο Οδ. Αθανασίου της Lamda

«Η συμμετοχή-ρεκόρ, περίπου 10.500 Ελλήνων, στο κοινό ομολογιακό δάνειο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το έργο του Ελληνικού», σημείωσε ο CEO της Lamda.

Το καμπανάκι του ΧΑ χτύπησε ο Οδ. Αθανασίου της Lamda

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία LAMDA DEVELOPMENT, με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ. Το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης χτύπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Develompent Οδυσσέας Αθανασίου.

Τη Διοίκηση της Lamda Development και τους εκπροσώπους των αναδόχων της έκδοσης καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Develοpment Οδυσσέας Αθανασίου κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή-ρεκόρ, περίπου 10.500 Ελλήνων, στο κοινό ομολογιακό δάνειο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πόσο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το έργο του Ελληνικού. Οι προσδοκίες που πριν λίγα χρόνια φαίνονταν ουτοπικές, αποτελούν πλέον πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή έχει χρώμα ελληνικό!».

O Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιώργος Χαντζηνικολάου υπογράμμισε: «Για μία ακόμα φορά, το Χρηματιστήριο αποδεικνύεται ουσιαστική πηγή χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας. Η σημερινή είναι μία ακόμα έκδοση που αναδεικνύει τις δυνατότητες της εγχώριας χρηματιστηριακής αγοράς και τη συμβολή της στην ανάπτυξη της χώρας. Προσβλέπουμε σε ακόμα περισσότερες».

Aπό την πλευρά της, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου συνεχάρη την ομάδα της Lamda Develοpment για το αποφασιστικό και επιτυχές εγχείρημά της και τόνισε πως «η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιθυμεί να βλέπει τις ελληνικές επιχειρήσεις να προχωρούν με δυναμισμό σε επόμενα βήματα. Εμείς θα παραμείνουμε αρωγοί σε κάθε ανάλογη προσπάθεια καθώς πιστεύουμε στις δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προχωράει με μελετημένο σχεδιασμό, μέθοδο και αποφασιστικότητα στα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να συμβάλλουμε στον μέγιστο βαθμό από την πλευρά μας στην αναβάθμιση και λειτουργία της κεφαλαιαγοράς ως μοχλού ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v