Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στο ταμπλό το εταιρικό ομόλογο του ΟΠΑΠ

Ψήφος εμπιστοσύνης των ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών στις προοπτικές της εταιρείας, η επιτυχημένη ομολογιακή έκδοση, τόνισε ο acting CEO του ΟΠΑΠ Jan Karas.

ΧΑ: Στο ταμπλό το εταιρικό ομόλογο του ΟΠΑΠ

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία ΟΠΑΠ Α.Ε., με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου.

Συνολικά αντλήθηκαν 200.000.000 ευρώ. Το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης χτύπησε ο acting CEO του OΠΑΠ Jan Karas.

Τους εκπροσώπους της Διοίκησης και τα στελέχη της εταιρείας υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της έκδοσης αλλά και στη συνολική συμβολή της OΠΑΠ Α.Ε. στην ανάδειξη του θεσμού της αγοράς εταιρικών ομολόγων. Επιπλέον, ανέφερε πως παρά το ότι η πανδημία έχει περιορίσει στους ελάχιστους τη συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση, το Χρηματιστήριο τιμά το δίκτυο του οικοσυστήματός του και ειδικά των αναδόχων που κατέδειξε και σε αυτή την έκδοση, ότι και στην ψηφιακή εποχή της Covid-19 έχει τις δυνατότητες να κινητοποιήσει και ικανοποιήσει τη σημαντική επενδυτική ζήτηση.

«Μετά την επιτυχία του πρώτου ομολόγου που εισήχθη προς διαπραγμάτευση το 2017, ο OΠΑΠ κατάφερε για μία ακόμα φορά να προσελκύσει πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον και γι' αυτή την έκδοση, η οποία υπερκαλύφθηκε πάνω από τρεις φορές» υπογράμμισε κατά τον χαιρετισμό του ο acting CEO του OΠΑΠ Jan Karas, τονίζοντας πως η επιτυχημένη πορεία της έκδοσης, ειδικά με τις ιδιαίτερες συνθήκες που η πανδημία έχει διαμορφώσει, αποδεικνύει σαφώς την εμπιστοσύνη των επενδυτών, ιδιωτών αλλά και θεσμικών, προς την εταιρεία.

«Η συμβολή των συντονιστών, αναδόχων, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, του Χρηματιστηρίου αλλά και όλης της ομάδας του OΠΑΠ σε αυτό το εγχείρημα ήταν πολύτιμη», τόνισε ο κ. Karas.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v