Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντεμπούτο στο Χρηματιστήριο έκανε η Interlife

«Η είσοδος της Interlife στο Χρηματιστήριο αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή αλλά και διπλή χαρά καθώς συμπίπτει με την συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση της εταιρείας μας», δηλώνει ο επικεφαλής της εταιρείας.

Ντεμπούτο στο Χρηματιστήριο έκανε η Interlife

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την Διοίκηση της Interlife AAEΓΑ με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου των 18.567.912 κοινών ονομαστικών της εταιρείας, με τιμή έναρξης τα 3,48 ευρώ. Οι μετοχές της εταιρείας συνεχίζουν να διαπραγματεύονται παράλληλα στην Ν.Ε.Α του Χρηματιστηρίου της Κύπρου.

Με την ευχή η εισαγωγή της Interlife να σηματοδοτήσει την εισαγωγή πολλών νέων εταιρειών στο εγγύς μέλλον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης υποδέχθηκε την Διοίκηση της Ιnterlife Ασφαλιστικής.

«Παρόλο που η εισαγωγή της Ιnterlife είχε ήδη την απαιτούμενη διασπορά και έτσι δεν συνοδεύτηκε από άντληση κεφαλαίων, είτε μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης είτε μέσω δημόσιας εγγραφής, ευχόμαστε να τύχει της καλύτερης δυνατής πορείας από πλευράς ρευστότητας. Πρόκειται άλλωστε για την πρώτη μη τραπεζική εταιρεία που εισάγεται στο Ελληνικό Χρηματιστήριο προερχόμενη από κεφαλαιαγορά την ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής» τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

«Η είσοδος της Interlife στο Χρηματιστήριο αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή αλλά και διπλή χαρά καθώς συμπίπτει με την συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση της εταιρείας μας. Μία διαδρομή σταθερά ανοδική και κερδοφόρα ακόμα και μέσα στη δεκαετία των Μνημονίων» σημείωσε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Βοτσαρίδης προσθέτοντας «Στην ιδιαίτερη αυτή συνθήκη της πανδημίας αλλά και στην αισιόδοξη προοπτικής ανάκαμψης της οικονομίας μας το 2021, ελπίζουμε και ευχόμαστε η είσοδός μας στο Ελληνικό Χρηματιστήριο να σηματοδοτήσει παράλληλα και τις προοπτικές ανάπτυξης του συνόλου της ασφαλιστικής αγοράς προς όφελος της ελληνικής οικονομίας γενικότερα»

Ο κ. Βοτσαρίδης ευχαρίστησε τις Διοικήσεις του Χρηματιστηρίου Αθηνών αλλά και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τους εργαζόμενους, τον ανάδοχο καθώς και τους διαμεσολαβητές της εταιρείας ανά την χώρα τονίζοντας πως η συμβολή όλων των παραπάνω ήταν καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v