Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα τιμή-στόχος από Euroxx, τι βλέπει για το μέρισμα

Η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με έκπτωση 24% σε σχέση με τις ομοειδείς εταιρίες στην Ευρώπη, κάτι που δεν αντανακλά τα υγιή θεμελιώδη στην εγχώρια αγορά και τις προοπτικές παραγωγής ελεύθερων ταμειακών ροών, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

ΟΤΕ: Νέα τιμή-στόχος από Euroxx, τι βλέπει για το μέρισμα

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τον τίτλο του ΟΤΕ, στα 16,5 από 16 ευρώ δίνει σε έκθεσή της η Euroxx, με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα του τίτλου να διαμορφώνεται στο 42%. 

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση "overweight" για τη μετοχή. 

Οπως αναφέρει, η μετοχή του ΟΤΕ διαπραγματεύεται με έκπτωση 24% σε σχέση με τις ομοειδείς εταιρίες στην Ευρώπη, κάτι που δεν αντανακλά τα υγιή θεμελιώδη στην εγχώρια αγορά και τις προοπτικές παραγωγής ελεύθερων ταμειακών ροών. 

Η χρηματιστηριακή αναμένει να συνεχιστεί η στρατηγική διανομής ελκυστικών μερισμάτων, εκτιμώντας ότι θα διανείμει μέρισμα 0,60 ευρώ για το 2020, με τη μερισματική απόδοση να ανέρχεται σε 5% και να εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα λόγω της διανομής εντός του δευτέρου εξαμήνου, των εσόδων από την πώληση της Telekom Romania στους μετόχους (η χρηματιστηριακή εκτιμά ένα έκτακτο μέρισμα 0,36 - 0,4 ευρώ ανά μετοχή). 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v