Πλαίσιο: Δίκαιη τιμή στα 4,4 ευρώ βλέπει η Χρυσοχοΐδης Χρηματιστηριακή

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, το 2022 αναμένεται αύξηση των EBITDA της εισηγμένης κατά τουλάχιστον 10%, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 4,23 εκατ. ευρώ φέτος από 3,11 εκατ. ευρώ το 2021.

Πλαίσιο: Δίκαιη τιμή στα 4,4 ευρώ βλέπει η Χρυσοχοΐδης Χρηματιστηριακή

Η Πλαίσιο αποτελεί ελκυστική επενδυτική περίπτωση από το ταμπλό του ΧΑ, λέει η Χρυσοχοΐδης Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της στην οποία δίνει δίκαιη τιμή στα 4,4 ευρώ ανά μετοχή.

Εάν η αγορά τεστάρει ξανά τα επίπεδα 3,95-4 ευρώ στη μετοχή, θα αποτελέσουν ελκυστικό σημείο εισόδου, υπογραμμίζει. 

Η χρηματιστηριακή προβλέπει άνοδο των περιθωρίων κέρδους εφέτος, ακόμη και με τους ίδιους τζίρους, αν και επισημαίνει ότι είναι δίκαιο να υποτεθεί ότι ο όγκος πωλήσεων της εταιρείας θα ενισχυθεί, μαζί με την ανάπτυξη της οικονομίας. 

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής, το 2022 αναμένεται αύξηση των EBITDA κατά τουλάχιστον 10%, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 4,23 εκατ. ευρώ φέτος από 3,11 εκατ. ευρώ το 2021.   

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v