Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση Πειραιώς για την Trastor

Η τράπεζα προσφέρει τίμημα 1,25 ευρώ ανά μετοχή για το 3,25% του μετοχικού κεφαλαίου που δεν κατέχει ήδη. Η δημόσια πρόταση.

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση Πειραιώς για την Trastor

Σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για το υπόλοιπο των μετοχών της Trastor που δεν ελέγχει ήδη προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς

Η τράπεζα ανακοίνωσε ότι κατά την Ημερομηνία Δημιουργίας Υποχρέωσης Υποβολής Δημόσιας Πρότασης και κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, κατείχε 145.823.017 μετοχές της εταιρείας και 145.827.617 δικαιώματα ψήφου στα οποία περιλαμβάνονται 4.600 δικαιώματα ψήφου που ασκεί δυνάμει συμβάσεων ενεχύρου, ήτοι κατείχε ποσοστό περίπου 96,75% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Ως εκ τούτου, η δημόσια πρόταση αφορά στην απόκτηση 4.904.553 μετοχών ή του περίπου 3,25% του μετοχικού κεφαλαίου της Trastor ενώ το τίμημα ανέρχεται σε 1,25 ευρώ ανά μετοχή. 

Η Πειραιώς επισημαίνει ότι δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς, ενώ υποχρεούται να αποκτήσει χρηματιστηριακά όλες τις μετοχές που θα της προσφερθούν εντός περιόδου τριών μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της ΔΠ σε τιμή ίση με το προσφερόμενο αντάλλαγμα. 

Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια αναφορικά με την διαγραφή των Μετοχών από το Χ.Α., δεδομένης και της υποχρέωσης της Εταιρείας ως ΑΕΕΑΠ.

*Δείτε την υποχρεωτική ΔΠ της Πειραιώς για την Trastor καθώς και την Έκθεση Αποτίμησης στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v