Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή 43,2 εκατ. μετοχών της Μπλε Κέδρος

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών ενέκρινε την εισαγωγή των μετοχών της Μπλε Κέδρος υπό την αίρεση επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των μετοχών της και επίτευξης επαρκούς διασποράς.

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή 43,2 εκατ. μετοχών της Μπλε Κέδρος
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε:
  • την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 43.200.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» (ISIN: GRS524003001) στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπό την αίρεση επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των μετοχών της και επίτευξης επαρκούς διασποράς αυτών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας θα λάβει χώρα το αργότερο την 14.06.2022. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση της εταιρίας για την ακριβή ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης.
  • την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρείας «ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ» από το Μέλος του ΧΑ «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v