Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αναπροσαρμογή τιμών του δείκτη FTSE/X.A. Εμπορίου

Αναπροσαρμόζεται το επίπεδο τιμών του κλαδικού δείκτη FTSE/X.A. Εμπόριο πολλαπλασιάζοντας την τρέχουσα τιμή του επί 20 μετά το πέρας των συναλλαγών τη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022.

ΧΑ: Αναπροσαρμογή τιμών του δείκτη FTSE/X.A. Εμπορίου

Με σκοπό την αύξηση της λειτουργικότητας, αναγνωσιμότητας και αποτελεσματικότητας των Δεικτών FTSE/X.A., το Χρηματιστήριο Αθηνών και ο οίκος FTSE Russell - εφαρμόζοντας μια πρακτική που έχει ακολουθηθεί και στο παρελθόν στην οικογένεια Δεικτών FTSE/X.A. - αποφάσισαν να απροσαρμόσουν το επίπεδο τιμών του κλαδικού δείκτη FTSE/X.A. Εμπόριο (ISIN: GRI99133A001) πολλαπλασιάζοντας την τρέχουσα τιμή του επί 20 μετά το πέρας των συναλλαγών τη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022.

Πελάτες που χρησιμοποιούν ιστορικές τιμές του δείκτη θα πρέπει να εφαρμόσουν τις αλλαγές, μετά το πέρας των συναλλαγών την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 και πριν από την έναρξη των συναλλαγών τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα στοιχεία τους παραμένουν ακριβή.

Θα επηρεαστούν η υψηλή, η χαμηλή, η τιμή ανοίγματος και κλεισίματος του δείκτη ενώ δεν θα εκδοθούν επίσημες ιστορικές τιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v