Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mytilineos: Καθαρά κέρδη 136 εκατ. στο εξάμηνο αναμένουν οι αναλυτές

Μεγάλη άνοδο μεγεθών σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα αναμένει η αγορά, με την εισηγμένη ωστόσο να εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις προβλέψεις.

Mytilineos: Καθαρά κέρδη 136 εκατ. στο εξάμηνο αναμένουν οι αναλυτές

Σημαντική αύξηση στα καθαρά κέρδη το πρώτο εξάμηνο, στα 136 εκατ. ευρώ από 77 εκατ. ευρώ πέρυσι, αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η Mytilineos, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών.

Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών από 9 οίκους κάνουν λόγο για τζίρο 2,07 δισ. ευρώ, με τα EBITDA να διαμορφώνονται στα 263 εκατ. ευρώ, σημαντικά αυξημένα σε σχέση με τα περυσινά επίπεδα.  

Ωστόσο, σύμφωνα με το guidance που έχει δώσει η εισηγμένη, τα αποτελέσματα της εισηγμένης αναμένεται να υπερβούν τις προβλέψεις των αναλυτών. 

Για τα αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου, οι προβλέψεις των αναλυτών κάνουν λόγο για τζίρο 1,03 δισ. ευρώ, με EBITDA στα 133 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 69 εκατ. ευρώ. 

Σημειώνεται ότι η εισηγμένη ανακοινώνει τα αποτελέσματα εξαμήνου αύριο το πρωί πριν το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές. 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v