Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς είδε η Eurobank Equities τα αποτελέσματα του ΟΤΕ, «hold»

Τα ισχυρά αποτελέσματα στο εξάμηνο ανοίγουν το δρόμο για ισχυρές επιδόσεις στο σύνολο της χρήσης, παρά την επιβράδυνση που παρατηρείται το δεύτερο εξάμηνο, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

Πώς είδε η Eurobank Equities τα αποτελέσματα του ΟΤΕ, «hold»

Τα αποτελέσματα τρίτου τριμήνου του ΟΤΕ ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις μας, τονίζει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 17,1 ευρώ και τη σύσταση "hold"

Οπως αναφέρει, τα αποτελέσματα ήταν μεικτά, με την κινητή τηλεφωνία να εμφανίζεται ισχυρή, αντισταθμίζοντας τις απώλειες εσόδων από τη σταθερή τηλεφωνία. 

Οι ελεύθερες ταμειακές ροές απορροφήθηκαν από την πληρωμή μερίσματος και τις αγορές ιδίων μετοχών, με τη διοίκηση να επαναδιατυπώνει τις προβλέψεις της για το σύνολο της χρήσης. 

Τα ισχυρά αποτελέσματα στο εξάμηνο ανοίγουν το δρόμο για ισχυρές επιδόσεις στο σύνολο της χρήσης, παρά την επιβράδυνση που παρατηρείται το δεύτερο εξάμηνο, σημειώνει. 

Οσον αφορά στη μετοχή του ΟΤΕ, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι στην παρούσα φάση εμφανίζεται ισορροπημένη, με περιορισμένα ρίσκα υποχώρησης αλλά και έλλειψη καταλυτών για άνοδο.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v