Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wood: Τιμή στόχος τα 7,8 ευρώ για τη Lamda Development

Με τη μετοχή να τελεί υπό διαπραγμάτευση 15% χαμηλότερα από την εσωτερική της αξία (NAV), τα τρέχοντα επίπεδα θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα καλό σημείο εισόδου για μακροπρόθεσμους επενδυτές, επισημαίνει.

Wood: Τιμή στόχος τα 7,8 ευρώ για τη Lamda Development

Θέτοντας τιμή στόχο τα 7,8 ευρώ και σύσταση αγορά ξεκινά κάλυψη της Lamda Development η Wood. Στην τιμή στόχο, όπως εξηγεί αντιστοιχούν περίπου 3,8 ευρώ ανά μετοχή στα υπάρχοντα στοιχεία ενεργητικού και 3,8 ευρώ στο Ελληνικό.

Οπως θυμίζει η Lamda κατέχει και διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο τεσσάρων εμπορικών κέντρων και δύο μαρινών στην Ελλάδα. Παράλληλα, αναπτύσσει το Ελληνικό.

Στην ανάλυση σημειώνει ότι οι κατασκευές των υποδομών και τα έξοδα για τις επενδύσεις σημαίνουν ότι το καθαρό χρέος της Lamda μπορεί να αυξηθεί κατά 0,8-1,0 δισ. ευρώ έως το 2027. Στη συνέχεια, το Ελληνικό θα πρέπει να γίνει ταμειακά θετικό, ανοίγοντας το περιθώριο για μερίσματα (κατά τις εκτιμήσεις της Wood, τη δεκαετία του 2030). Οι βασικοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν πιθανές καθυστερήσεις και υπερβάσεις κόστους στοιχείων.

Ωστόσο με τη μετοχή να τελεί υπό διαπραγμάτευση 15% χαμηλότερα από την εσωτερική της αξία (NAV), τα τρέχοντα επίπεδα θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα καλό σημείο εισόδου για μακροπρόθεσμους επενδυτές που θέλουν να στοιχηματίσουν στην επιτυχία μιας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες αστικής ανάπλασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v