Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euroxx: Συνέλευση των ομολογιούχων της MLS στις 17 Οκτωβρίου

Ανάμεσα στα θέματα της συνέλευσης των ομολογιούχων είναι και η λήψη αποφάσεων και παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας προς την Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων για συγκεκριμένες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες κατά της MLS λόγω παρόδου της ημερομηνίας λήξης του Ομολογιακού Δανείου.

Euroxx: Συνέλευση των ομολογιούχων της MLS στις 17 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τον όρο 11.10 του Τροποποιημένου και Κωδικοποιημένου από 11.08.2017 Προγράμματος του Κοινού Ομολογιακού Δανείου («το Πρόγραμμα») ύψους έως 7.000.000 (το «Ομολογιακό Δάνειο»), εκδόσεως της εταιρείας «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ» με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 57957704000 (η «Εκδότρια»), η «EUROXX ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ» με αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 002043501000, υπό την ιδιότητα του Εκπροσώπου των Ομολογιούχων στο Ομολογιακό Δάνειο (ο «Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων» ή ο «Εκπρόσωπος»), καλεί τους κ.κ. ομολογιούχους δανειστές του Ομολογιακού Δανείου (οι «Ομολογιούχοι») σε Συνέλευση Ομολογιούχων στις 17 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης, χωρίς τη φυσική παρουσία των Ομολογιούχων, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Ενημέρωση από την Εκδότρια για την αποπληρωμή του Ομολογιακού Δανείου.

Θέμα 2ο: Ενημέρωση από την Εκδότρια και λήψη αποφάσεων σε σχέση με οποιαδήποτε εκκρεμή, επαπειλούμενη ή επικείμενη διαδικασία συλλογικής ικανοποίησης δανειστών ή άλλη διαδικασία αφερεγγυότητας.

Θέμα 3ο: Λήψη αποφάσεων και παροχή ειδικής εντολής και πληρεξουσιότητας προς την Εκπρόσωπο των Ομολογιούχων για συγκεκριμένες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες κατά της Εκδότριας λόγω παρόδου της ημερομηνίας λήξης του Ομολογιακού Δανείου.

Για τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής και δεδομένης της αδυναμίας του Εκπροσώπου όπως φιλοξενήσει στα γραφεία του τη διεξαγωγή της Συνέλευσης με φυσική παρουσία εξαιτίας του πολύ μεγάλου αριθμού των Ομολογιούχων, η Συνέλευση δεν θα συνέλθει σε κάποιον τόπο, αλλά θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με συμμετοχή των Ομολογιούχων από απόσταση με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς φυσική παρουσία και οι Ομολογιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτήν και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης, αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση (σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 και το άρθρο 125 του Ν. 4548/2018, όπως ισχύουν, αναλογικά εφαρμοζόμενων σύμφωνα με το άρθρο 63 παρ. 6 του Ν. 4548/2018).

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Ομολογιακού Δανείου απαρτίας, για τα ως άνω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, οι Ομολογιούχοι καλούνται σε επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων, στις 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:30 ομοίως αποκλειστικά από απόσταση σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, χωρίς φυσική παρουσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v