Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 9 εταιριών

Τις αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 9 εταιριών ανακοίνωσαν σήμερα οι χρηματιστηριακές αρχές και οι οποίες αφορούν τις μεταβολές των μετόχων που κατέχουν ποσοστό άνω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 9 εταιριών
Τις μεταβολές στη μετοχική σύνθεση 9 εταιριών ανακοίνωσαν σήμερα οι χρηματιστηριακές αρχές και οι οποίες αναφέρονται σε αλλαγές των μετόχων που κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 5% του μετοχικού κεφαλαίου.

Πιο συγκεκριμένα την 23/05, στην εταιρία Marfin Classic, η Deutsche Bank προχώρησε σε αύξηση του ποσοστού συμμετοχής της το οποίο πλέον ανέρχεται στο 16% έναντι 15,9% που ήταν μέχρι σήμερα.

Στην εταιρία Nexus Επενδυτική, την 19/05 η εταιρία Laxey Greek Investment εμφανίζεται για πρώτη φορά στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας κατέχοντας ποσοστό 5,13%.

Επιπλέον στην εταιρία Κεράνης Συμμετοχών κ. Σ. Παναγιωτίδης εμφανίζεται να έχει ρευστοποιήσει μέρος της συμμετοχής της και πλέον το ποσοστό του είναι μικρότερο του 5%.

Στην Ιντραλότ, την 21/05 ο κ. Σ. Κόκαλης εμφανίζεται να έχει μειώσει το ποσοστό συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας που πλέον ανέρχεται στο 34,14% έναντι 38,3% που κατείχε μέχρι τότε.

Την 20/05 η εταιρία Despec Συμμετοχών εμφανίζεται να αυξάνει το ποσοστό συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής της εταιρίας, Despec Πολυμέσα, στο 40,34% έναντι 39,35% που κατείχε μέχρι τότε.

Στην εταιρία Ράδιο Κορασίδης η κ. Λ. Νικολάου την 22/05 εμφανίζεται για πρώτη να κατέχει ποσοστό 5,01% της εταιρίας.

Στην εταιρία Fanco, την 22/05 o όμιλος Κλωνατέξ εμφανίζεται να μειώνει το ποσοστό συμμετοχής του στο 55,95% έναντι 60,94% που κατείχε μέχρι τότε.

Επίσης, την 21/05 ο κ. Ι. Λεμπιδάκης εμφανίζεται να αυξάνει το ποσοστό συμμετοχής του στην εταιρία Πλαστικά Κρήτης και πλέον το ποσοστό του ανέρχεται στο 10,4% έναντι 9,5% που κατείχε μέχρι τότε.

Τέλος, η εταιρία Νεοχημική εισήχθη την 20/05 στο Χρηματιστήριο Αθηνών και ως βασικός μέτοχος εμφανίζεται να είναι ο κ. Λαυρ. Λαυρεντιάδης με ποσοστό 75%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v