Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ:Νέος πρόεδρος συνεγγυητικού ο Π. Καβουρόπουλος

Tον κ. Παναγιώτη Καβουρόπουλο όρισε το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως πρόεδρο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου. Πράσινο φως σε ΑΜΚ των ΤΤ, Reds, Probank και στη δημόσια πρόταση της Delhaize για Βασιλόπουλο.

ΕΚ:Νέος πρόεδρος συνεγγυητικού ο Π. Καβουρόπουλος
Tον κ. Παναγιώτη Καβουρόπουλο όρισε το ΔΣ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως πρόεδρο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.

Παράλληλα, έδωσε "πράσινο φως στις ΑΜΚ των ΤΤ, Reds και Probank, καθώς και στη δημόσια πρόταση της Delhaize για Βασιλόπουλο.

Πιο αναλυτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 511η/5.6.2009 συνεδρίασή του ενέκρινε:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «REDS Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΤΡΑΠΕΖΑ PROBANK Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου χωρίς εισαγωγή των μετοχών της στο Χ.Α.

To περιεχόμενο του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της εταιρίας «DELHAIZE “THE LION” NEDERLAND B.V.» προς τους μετόχους της εταιρίας «ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε τον κ. Παναγιώτη Καβουρόπουλο, Πρόεδρο του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v