Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα υπηρεσία “Visa Cash back” από την ATEbank

Η ATEbank, από 16-6-2009, προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών της καρτών Visa, τη νέα υπηρεσία “Visa cash back”.

Νέα υπηρεσία “Visa Cash back” από την ATEbank
Η ATEbank, από 16-6-2009, προσφέρει στους κατόχους πιστωτικών της καρτών Visa, τη νέα υπηρεσία “Visa cash back”.

To “Visa Cash back” είναι ένας ασφαλής, ευέλικτος και γρήγορος τρόπος ανάληψης μετρητών χωρίς τη χρήση ΑΤΜ. Τώρα, οι κάτοχοι καρτών Visa της ΑΤΕbank μπορούν σε συνδυασμό με τις αγορές τους να κάνουν αναλήψεις μέχρι και €50 την ημέρα, σε οποιοδήποτε κατάστημα φέρει το λογότυπο “Visa Cash back”.

Ειδικότερα, εφόσον ο πελάτης επιλέξει να κάνει τις αγορές του στο συμβεβλημένο κατάστημα, με τις πιστωτικές κάρτες Visa της ΑΤΕbank έχει τη δυνατότητα να ζητήσει από τoν ταμία το ποσό των μετρητών που επιθυμεί, από 10 έως 50 ευρώ ημερησίως ανά κάρτα. Το ποσό αυτό, το οποίο αναφέρεται αναλυτικά στο λογαριασμό του αποπληρώνεται σύμφωνα με τους όρους των συναλλαγών αγορών, δηλαδή με δυνατότητα άτοκης περιόδου έως 50 ημερών και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Τα οφέλη για τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας είναι ότι:

· Δεν χρειάζεται να αναζητήσει ΑΤΜ όταν χρειάζεται ένα μικρό ποσό μετρητών

· Διευρύνονται τα σημεία απ’ όπου κάνει ανάληψη μετρητών

· Κερδίζει χρόνο συνδυάζοντας δύο συναλλαγές σε μία – αγορές και ανάληψη μετρητών

· Η ανάληψη μετρητών σε ένα κατάστημα είναι ασφαλής, εύκολη και ευέλικτη

· Επωφελείται της άτοκης περιόδου έως και 50 ημερών, όπως ισχύει στις αγορές με πιστωτική κάρτα, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Η υπηρεσία “Visa cash back” επεκτείνεται σταδιακά σε σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Visa της ΑΤΕbank μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας στα καταστήματα που διαθέτουν τα αυτοκόλλητα με την ένδειξη “Visa Cash back” στη βιτρίνα, όπως τα εταιρικά καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v