Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΧΑΕ και το Iberclear συνδέονται με τη LUM

Η ΕΧΑΕ και το Iberclear συνδέθηκαν με επιτυχία στις 29 Ιουνίου στη Link Up. σύνδεση αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της δεύτερης από τις τρεις φάσεις ενεργοποίησης της Link Up Markets.

Η ΕΧΑΕ και το Iberclear συνδέονται με τη LUM
Η ΕΧΑΕ και το Iberclear συνδέθηκαν με επιτυχία στις 29 Ιουνίου στη Link Up, την κοινοπραξία των οκτώ (8) Κεντρικών Αποθετηρίων που δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την αποδοτικότητα και να συμβάλλει στη μείωση του κόστους που αφορά στη διαδικασία διακανονισμού διασυνοριακών συναλλαγών στην Ευρώπη.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η σύνδεση αυτή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση της δεύτερης από τις τρεις φάσεις ενεργοποίησης της Link Up Markets

Επιπλέον, η Link Up Markets ξεκίνησε να προσφέρει στα αποθετήρια τη δυνατότητα σύνδεσης τους στη LinkUp και με τη χρήση του δικτύου SWIFT. Το κανάλι συνδεσιμότητας αυτό επιτρέπει στα αποθετήρια να αξιοποιήσουν τις υφιστάμενες υποδομές SWIFT και να προσφέρουν στους πελάτες τους συνεπή και συνεχή επεξεργασία χωρίς στάσεις και ανθρώπινη παρέμβαση (straight through processing).

Η Link Up Markets ξεκίνησε τη λειτουργία της στις 30 Μαρτίου με τη σύνδεση των Clearstream Banking Frankfurt (Γερμανία), OeKB (Αυστρία), SIX SIS (Ελβετία) and VP (Δανία). Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και το VPS (Νορβηγία) θα ακολουθήσουν σε επόμενο στάδιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v