Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική-P&K: Aναβαθμίζει Eurobank και Alpha

Σε "outperform" από "neutral" αναβαθμίζει τη σύσταση για τις μετοχές των Eurobank και Alpha Bank η Εθνική – P&K σε έκθεση (23/09) για τον τραπεζικό κλάδο με τίτλο “Earnings growth to drive prices further up”.

Εθνική-P&K: Aναβαθμίζει Eurobank και Alpha
Σε "outperform" από "neutral" αναβαθμίζει τη σύσταση για τις μετοχές των Eurobank και Alpha Bank η Εθνική – P&K σε έκθεση (23/09) για τις ελληνικές και κυπριακές τράπεζες με τίτλο “Earnings growth to drive prices further up”.

H χρηματιστηριακή υιοθετεί θετικότερη στάση έναντι των τραπεζών καθώς οι προβλέψεις για τα μακροοικονομικά δεδομένα είναι πιο αισιόδοξες, εκτιμώντας πως τα θεμελιώδη θα οδηγήσουν τις τιμές υψηλότερα.

Προβλέπει ακόμη οι τράπεζες θα βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους στο γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους, συγκριτικά με το β΄ τρίμηνο.

Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλείσει, όπως αναφέρει, μια βραχυχρόνια διόρθωση λόγω της ανόδου αλλά και εξωτερικών παραγόντων (πολιτικό περιβάλλον).

H Eθνική-P&K επαναδιατυπώνει τις τιμές-στόχους και τις συστάσεις για Αγροτική Τράπεζα (1,6 ευρώ, underperform), Τράπεζα Πειραιώς (13, neutral), TT (5,3, neutral), MPB (3, neutral) και Τράπεζα Κύπρου (6,2 outperform).

Για την Alpha Bank η τιμή-στόχος παραμένει στα 14,8 ευρώ και για τη Eurobank στα 12.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v