Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Οκ στην ΑΜΚ της Εμπορικής

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Εμπορικής Τράπεζας για την αύξηση κεφαλαίου με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Κεφαλαιαγορά: Οκ στην ΑΜΚ της Εμπορικής
Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 17.2.2010 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Εμπορικής Τράπεζας για την αύξηση κεφαλαίου με δημόσια προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χ.Α.

Επίσης, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του εγγράφου του άρθρου 4 του ν.3401/2005 της εταιρείας «ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.» για τη συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας «ΙΝΤΕΡΓΟΥΝΤ Ανώνυμος Εταιρεία-Εισαγωγή και Εμπορία Ξυλείας».
 
Ακόμα, χορήγησε άδεια λειτουργίας στην εταιρεία «TRIPLE A EXPERTS AEΠΕΥ» και ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας της εταιρείας «GLOBAL ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΕΠΕΥ» μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.
 
Τέλος, επέβαλε πρόστιμο ύψους € 3.000 στην Ευαγγελία Τσανάβου διότι προέβη σε εκπρόθεσμη γνωστοποίηση μεταβολής συμμετοχής της επί των δικαιωμάτων ψήφου εισηγμένης στο ΧΑ εταιρίας, κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v