Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις νέες εισαγωγές στον Γενικό Δείκτη Τιμών ΧΑ

Οι μετοχές των εταιριών Βωβός, ΚΑΕ και ΕΥΑΘ εισάγονται με βάση την εξαμηνιαία αναθεώρηση δεικτών στον Γενικό Δείκτη Τιμών του Χ.Α και διαγράφονται οι Σωληνουργεία Κορίνθου και Sprider.

Τρεις νέες εισαγωγές στον Γενικό Δείκτη Τιμών ΧΑ
Η Συμβουλευτική Επιτροπή των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τις ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών ως αποτέλεσμα της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης. 

Στο Γενικό Δείκτη Τιμών του Χ.Α. συνολικά προστέθηκαν τρείς (3) μετοχές των εταιριών Βωβός, ΚΑΕ και ΕΥΑΘ και διαγράφτηκαν δύο οι Σωληνουργεία Κορίνθου και η Sprider από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν πενήντα (50) μετοχές. 

Στο Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών του Χ.Α. πραγματοποιήθηκαν τρείς (3) προσθήκες και δύο (2) διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη, όπως ανωτέρω. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν πενήντα (50) μετοχές.

•Στο Δείκτη Τιμών Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης  του Χ.Α. πραγματοποιήθηκαν συνολικά έξι (6) προσθήκες (Sprider, Τεχνική Ολυμπιακή, Autoellas, MLS, Πλαστικά Θράκης και MIG Real Estate) και έξι (6) διαγραφές (Proton Bank, Πήγασος, Δίας Ιχθ., Axon, Reds, Elinoil) από την υφιστάμενη σύνθεσης του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν είκοσι (20) μετοχές. 

Στο Δείκτη Τιμών Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α. δεν υπήρξαν προσθήκες ή διαγραφές από την υφιστάμενη σύνθεση του Δείκτη. Στην νέα σύνθεση του Δείκτη θα συμμετέχουν δέκα τρεις (13) μετοχές.

Όλες οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών την Τρίτη 1η Ιουνίου 2010.

*** Δείτε το αναλυτικό αρχείο της εξαμηνιαίας αναθεώρησης δεξιά στο "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v