Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Από 11/6 η Diversa στην Εναλλακτική Αγορά

Την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) των 1.760.000 μετοχών της DIVERSA ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α. στη συνεδρίαση της Πέμπτης, αφού διαπίστωσε την επάρκεια της διασποράς τους.

ΧΑ: Από 11/6 η Diversa στην Εναλλακτική Αγορά
Την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) των 1.760.000 μετοχών της DIVERSA ενέκρινε το Δ.Σ. του Χ.Α. στη συνεδρίαση της Πέμπτης, αφού διαπίστωσε την επάρκεια της διασποράς τους.

Όπως αναφέρει, από τον συνολικό αριθμό των προς ένταξη μετοχών, 176.000 μετοχές διατέθηκαν σε περιορισμένο κύκλο προσώπων στην τιμή των 2,52 ευρώ ανά μετοχή. Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας ορίστηκε σε 2,52 ευρώ ανά μετοχή και ως πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης ορίστηκε η 11η Ιουνίου 2010.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 161.663 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας COCA COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΣ Α.Ε., που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan). Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 8η Ιουνίου 2010.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας Sciens ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ από την εταιρία-μέλος του Χ.Α. MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v