Π&Κ: Αναπτέρωση ελπίδων για περιφέρεια

Την αναπτέρωση των ελπίδων για τη μικρή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση τονίζει, μεταξύ άλλων, η Π&Κ στο Weekly Strategy, όπου επισημαίνει πως το υποτονικό ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ελκυστικές αποτιμήσεις για τίτλους της μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Π&Κ: Αναπτέρωση ελπίδων για περιφέρεια
Την αναπτέρωση των ελπίδων για τη μικρή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση τονίζει, μεταξύ άλλων, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ στο Weekly Strategy με ημερομηνία 28/7/2004.

Ειδικότερα, η Π&Κ ΑΧΕ τονίζει πως αυτή την εβδομάδα παρουσιάστηκε ενδιαφέρον για τη μικρή και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση, επισημαίνοντας όμως πως αν και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό ήταν ”αδικαιολόγητο”, σε άλλες το υποτονικό ενδιαφέρον για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα ελκυστικές αποτιμήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή δεν παραλείπει να τονίσει τις ελκυστικές αποτιμήσεις ορισμένων εταιριών που παρακολουθεί, όπως τις Ιntralot, Άβαξ, Autohellas αλλά και Jumbo.

Παράλληλα, ξεχωριστή αναφορά κάνει στα αποτελέσματα της Alpha Bank, τα οποία χαρακτηρίζει ”ισχυρά”, ενώ υπογραμμίζει και τους στόχους που έθεσε η διοίκηση της τράπεζας για το 2006.

Εξάλλου, τονίζει ότι η μακροχρόνια δυναμική που θα αναπτύξει η τράπεζα δεν περιλαμβάνεται στα τρέχοντα επίπεδα των τιμών της μετοχής.

Σημειώνεται ότι η επενδυτική επιτροπή της χρηματιστηριακής μειώνει το ποσοστό των μετοχών στο ιδανικό της χαρτοφυλάκιο (σε 75% από 80%), εκ των οποίων η στάθμιση σε ξένους τίτλους διαμορφώνεται στο 42,5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v