Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Στη κατηγορία χαμηλής διασποράς η Προοδευτική

Tην άρση της επιτήρησης των μετοχών της εταιρίας "Προδευτική" καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 65.026 νέων μετοχών της Jumbo στο ΧΑ, ενέκρινε μεταξύ άλλων το ΔΣ του ΧΑ.

ΧΑ: Στη κατηγορία χαμηλής διασποράς η Προοδευτική
Tην άρση της επιτήρησης των μετοχών της εταιρίας "Προδευτική" καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 65.026 νέων μετοχών της Jumbo στο ΧΑ ενέκρινε μεταξύ άλλων το ΔΣ του ΧΑ.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε την άρση της Επιτήρησης των μετοχών της εταιρίας "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ", δεδομένου ότι δεν συντρέχουν πια λόγοι για την υπαγωγή της στη συγκεκριμένη κατηγορία.
 
Οι μετοχές της εν λόγω εταιρίας από τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 1ης Οκτωβρίου 2010 θα διαπραγματεύονται στην Κατηγορία Χαμηλής Διασποράς & Ειδικών Χαρακτηριστικών.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 65.026 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "JUMBO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος της εταιρικής χρήσης 2009/2010, που προέκυψαν από τη μετατροπή 30.955 ομολογιών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 5η Οκτωβρίου 2010.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για τη σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας "ΡΕΒΟΪΛ Α.Ε.Ε.Π.", σχετικά με την επέκταση των δραστηριοτήτων της με την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v