Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Σε "hold" υποβαθμίζει η DB

Σε υποβάθμιση της σύστασης για την ΓΕΚ Τέρνα σε "hold" και σε σημαντική μείωση της τιμής-στόχου στα 3,20 ευρώ ανά μετοχή από τα 7,80 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Deutsche Bank.

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: Σε hold υποβαθμίζει η DB
Σε υποβάθμιση της σύστασης για την ΓΕΚ Τέρνα σε "hold" από "buy" και σε σημαντική μείωση της τιμής-στόχου  στα 3,20 ευρώ ανά μετοχή από τα 7,80 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Deutsche Bank, με έκθεσή της στις 13/5.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει πως η "ορατότητα" στον τομέα των κατασκευών και του real estate έχει επιδεινωθεί σημαντικά, καθώς η κατασκευή των έργων παραχώρησης έχει σταματήσει και το real estate παραμένει "στον πάγο".

Η Deutsche Bank σημειώνει ότι εξακολουθεί να "της αρέσει" ο κλάδος της ενέργειας και συστήνει στους επενδυτές να επικεντρωθούν στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, μέσω της Τέρνα Ενεργειακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο