Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως για τις νέες μετοχές της Imperio

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Imperio-Argo και της Euromedica, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Πράσινο φως για τις νέες μετοχές της Imperio
Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Imperio-Argo και της Euromedica, ενέκρινε μεταξύ άλλων το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Παράλληλα το ΔΣ του ΧΑ ενημερώθηκε για την επιστροφή κεφαλαίου της Motor Oil.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

* 5.722.653 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΙΜΠΕΡΙΟ - ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ Α.Μ.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 1η Αυγούστου 2011.

* 21.820.410 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "EUROMEDICA Α.Ε. ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 3,10, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 43.640.820 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 2α Αυγούστου 2011. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 4η Αυγούστου 2011. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 3,10 ορίστηκε η 9η Αυγούστου 2011.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

* τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε." από ευρώ 1,20 σε ευρώ 0,95 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,25 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με νέα ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,95 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 3η Οκτωβρίου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 5η Οκτωβρίου 2011.

* την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε." από ευρώ 0,32 σε ευρώ 0,40, τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 0,40 σε ευρώ 0,33 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,07 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,33 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 2α Αυγούστου 2011. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 4η Αυγούστου 2011.

* την ισόποση αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΜΥΛΟΙ Λουλη Α.Ε." και την αναλογική επιστροφή του ποσού ευρώ 0,20 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,64 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 2α Αυγούστου 2011.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 4η Αυγούστου 2011. Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε γιατη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της ίδιας εταιρίας λόγω ακύρωσης 1.400.556 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 5η Αυγούστου 2011.

* τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας "ΜΠΗΤΡΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε." λόγω ακύρωσης 8.460 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 2α Αυγούστου 2011.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εισηγμένων εταιριών "BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε." και "ΕΤΕΜ Α.Ε." από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. "MERIT ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v