Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Beta: Στο -55% τα κέρδη των εταιριών έως τώρα

Αύξηση του κύκλου εργασιών και υπολογίσιμη μείωση κερδών δείχνουν έως τώρα τα αποτελέσματα που έχει δημοσιεύσει το 52% των εισηγμένων εταιριών (144 εταιρίες), σύμφωνα με το σχετικό report της Beta Sec και του Μάνου Χατζηδάκη.

Beta: Στο -55% τα κέρδη των εταιριών έως τώρα
Αύξηση του κύκλου εργασιών και υπολογίσιμη μείωση κερδών δείχνουν έως τώρα τα αποτελέσματα που έχει δημοσιεύσει το 52% των εισηγμένων εταιριών (144 εταιρίες), σύμφωνα με το σχετικό report της Beta Sec και του Μάνου Χατζηδάκη.

Αναλυτικότερα, ο κύκλος εργασιών φαίνεται να είναι θετικότερος κατά 5,7%, τα κέρδη (εξαιρουμένων των τραπεζών που έχουν πάρει παράταση έως τις 20 Απριλίου) μειωμένα κατά 55% και τα λειτουργικά κέρδη κατά 16,1% χαμηλότερα. Το ισοζύγιο κερδοφόρων- ζημιογόνων εταιριών αναμένεται να διαμορφωθεί σε δυσμενέστερο λόγο από ό,τι στο εννεάμηνο (40/60).

Από τις εταιρίες που έχουν δημοσιεύσει από χθες μέχρι σήμερα, η Beta ξεχωρίζει ως θετικότερα με σημαντική κερδοφορία στην τελική γραμμή τα αποτελέσματα της Folli – Follie, Καρέλιας, Ο.Λ.Θ, Ε.Υ.Α.Θ, Info-Quest, Πλαστικά Κρήτης, Πλαστικά Θράκης και Κυριακίδης Μάρμαρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v