Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Groupama: Nέο πρόγραμμα Safe Life Value

Σωστή περίθαλψη και «ξενοδοχειακή» υποδομή με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος προσφέρει η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική με το νέο πρόγραμμα Safe Life Value.

Groupama: Nέο πρόγραμμα Safe Life Value
Σωστή περίθαλψη και «ξενοδοχειακή» υποδομή με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος προσφέρει η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική με το νέο πρόγραμμα Safe Life Value.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Safe Life Value της Groupama Φοίνιξ καλύπτει έξοδα νοσηλείας λόγω ασθενείας ή ατυχήματος σε ελληνικά δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα που έχουν ενταχθεί στη συμφωνία των ασφαλιστικών εταιριών με τα δημόσια νοσοκομεία και διαθέτουν ειδικά δωμάτια - δίκλινα, μονόκλινα, πολυτελείας-, σύμφωνα με την σχετική κοινή υπουργική απόφαση (Υ4α/οικ. 85649/11).

Το Safe Life Value , που αποτελεί χρυσή τομή μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν, αξιοποιώντας πλήρως τις εισφορές που δίνουν στην κοινωνική ασφάλισή τους, να έχουν σωστή περίθαλψη και πρώτης τάξης συνθήκες νοσηλείας, χωρίς όμως να ανησυχούν για το κόστος της νοσηλείας.

Με υψηλό όριο κάλυψης, αλλά και μεταξύ άλλων κάλυψη εξόδων πριν και μετά τη νοσηλεία, δαπανών θεραπείας εκτάκτων περιστατικών και μικροεπεμβάσεων σε εξωτερικά ιατρεία, εξόδων αποκλειστικής νοσοκόμας στο νοσοκομείο ή στο σπίτι και άλλων, το νέο πρόγραμμα αυτό υπερκαλύπτει και τους πιο απαιτητικούς, προφέροντας επιπροσθέτως επείγουσα ιατρική βοήθεια και άμεση μεταφορά, 24 ώρες το 24ωρο, καθώς και 24ωρη γραμμή επικοινωνίας 365 ημέρες το χρόνο με ειδικό συντονιστικό κέντρο.

«Η Groupama Φοίνιξ» δήλωσε ο κ. Κάτσιος, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, «καινοτομεί συνεχώς προκειμένου να ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μέσα από την παροχή πλήρων και άρτιων ασφαλιστικών υπηρεσιών στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Με το Safe Life Value, η Groupama Φοίνιξ πρωτοπορεί κυριολεκτικά στον πολύ σημαντικό κλάδο Υγείας αξιοποιώντας, προς όφελος των πελατών της, τη δυνατότητα συνεργασίας που ανοίγεται σήμερα μεταξύ δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στον χώρο αυτό. Η συνεργασία αυτή βασίζεται στα λεγόμενα Κλειστά Ενοποιημένα Νοσήλια (ΚΕΝ), δηλαδή σε προκαθορισμένα πακέτα χρεώσεων ανάλογα με την κάθε πάθηση και νοσηλεία, που εφαρμόζονται εδώ και καιρό με επιτυχία σε πολλές χώρες όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, κ.α.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v