Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euroxx: Νέο μέλος του ΔΣ ο Λάμπρος Παπαδόπουλος

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της σε Ελλάδα και εξωτερικό η Euroxx Χρηματιστηριακή εντάσσει στο διοικητικό της δυναμικό τον κ. Λάμπρο Παπαδόπουλο.

Euroxx: Νέο μέλος του ΔΣ ο Λάμπρος Παπαδόπουλος
Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της σε Ελλάδα και εξωτερικό η Euroxx Χρηματιστηριακή εντάσσει στο διοικητικό της δυναμικό τον κ. Λάμπρο Παπαδόπουλο, καταξιωμένο στέλεχος του τραπεζικού κλάδου ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, κατόπιν λήψης των σχετικών εγκρίσεων των αρμόδιων αρχών.

Ο κ. Λάμπρος Παπαδόπουλος εργαζόταν στη Citigroup (Λονδίνο) για 14 συναπτά έτη και από το 2005 κατείχε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου (managing director) στο τμήμα ανάλυσης για την ελληνική και κυπριακή χρηματιστηριακή αγορά και για τις εταιρίες μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης στην ηπειρωτική ευρώπη. 

Τα μέλη του ΔΣ της Euroxx εκτιμούν ότι οι γνώσεις και η εμπειρία του κ. Παπαδόπουλου θα συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της ανοδικής πορείας της εταιρίας και στην περαιτέρω ανάπτυξη του πελατολογίου της στον τομέα των ξένων θεσμικών επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο