Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή 24 επιχειρήσεων στο Road Show της ΝΥ

Ποια είναι η τελική λίστα των συμμετεχόντων. Παραμένει ερωτηματικό η παρουσία του Αντώνη Σαμαρά.

Συμμετοχή 24 επιχειρήσεων στο Road Show της ΝΥ
Με τη συμμετοχή 24 επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί το Road Show που συνδιοργανώνουν το ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο και τα Ελληνικά Χρηματιστήρια στη Νέα Υόρκη, στις 5 και 6 Ιουνίου 2013.

Η τελική λίστα των εταιρειών που συμμετέχουν είναι οι εξής:

Alpha Bank, Attica Bank , Ελλάκτωρ, Eurobank Properties, FF Group , ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Σαράντης, ΕΧΑΕ, ΕΛΠΕ, Intralot, Κρι Κρι, Lamda Development, MIG, METKA, MLS, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Παπουτσάνης , Πειραιώς , Πλαίσιο, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης και ΤΙΤΑΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, οι προγραμματισμένες συναντήσεις εκπροσώπων ξένων funds με υψηλόβαθμα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων είναι ήδη πολλαπλάσιες των αντίστοιχων περσινών, ενώ το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν τελικά οι Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς αυξάνει περισσότερο το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών.

Από πλευράς της κυβέρνησης το παρόν αναμένεται να δώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών X. Σταϊκούρας, ενώ όσον αφορά στην παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα επισήμως από τους διοργανωτές του Road Show, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστικό πρόγραμμα επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Σε περίπτωση πάντως που ο Σαμαράς βρεθεί στις ΗΠΑ λίγες μέρες νωρίτερα, η παρουσία του στο συγκεκριμένο Forum θεωρείται εξαιρετικά πιθανή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v