Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολιτική κόντρα μετά από πληροφορίες για μήνυση Καμμένου κατά του διευθυντή των Νέων

Για «fake news» κάνει λόγο ο υπουργός σημειώνοντας ότι δεν κατέθεσε μήνυση κατά του Π. Λάμψια. Δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν, λέει η ΕΛΑΣ. Επίθεση στον Πάνο Καμμένο από τη Φώφη Γενηματά.

Πολιτική κόντρα μετά από πληροφορίες για μήνυση Καμμένου κατά του διευθυντή των Νέων

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αναφέρει ότι «ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Σύμφωνα με την εφημερίδα η υπόθεση σχετίζεται με προσπάθεια του κ. Καμμένου «να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια ενώ και ο υπουργός αρνείται ότι κατέθεσε μήνυση.

Η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της τονίζει: «Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη».

Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος, σε αναρτήσεις του στο Twitter τονίζει ότι «βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα». 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο