Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι κρατάει εταιρεία φύλαξης στο ΚΕΕΛΠΝΟ παρά την απόφαση του δικαστηρίου που ορίζει το αντίθετο, καθώς θεωρείται ύποπτη για παραποίηση εγγράφων.

Επίθεση Άδωνι Γεωργιάδη κατά Πολάκη

Κατηγορίες κατά του Παύλου Πολάκη εκφράζει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος την κατάθεση του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πουλή, στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία:

«Στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ακούστηκε μία είδηση που πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του Δυτικού Κόσμου είχε ακουστεί, θα δημιουργείτο σεισμός!

Συγκεκριμένα ο μάρτυρας κ. Σταμάτης Πουλής (ο οποίος να το πούμε ήταν γενικά συγκλονιστικός, διαβασμένος και θαρραλέος), ως Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησε στην εξής κατάθεση:

Είπε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία Φύλαξης επ' αυτοφώρω, να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ της εποχής της θητείας μου, με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν. Να φυτέψουν δηλαδή ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον μου.

Μάλιστα απέδειξε δια εγγράφων ότι κάλεσαν την Αστυνομία, η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της Φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία.

6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνο δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ' εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση. Πάνω από 2.000.000€ επιπλέον. Σαν να πληρώνεται η εταιρία για τις «υπηρεσίες» που προσέφερε στον Πολάκη. Δηλαδή έχουμε σκευωρία, παρέμβαση της Δικαιοσύνης, λεφτά και όλα αυτά με επίσημα χαρτιά και στοιχεία». 

Νέα Δημοκρατία: Σοβαρότατη καταγγελία

Σε ανακοίνωσή της, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Η αποκάλυψη του Προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη - εφόσον επιβεβαιωθεί - εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του Υπουργείου.

Η Κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση».

Η χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Να σημειωθεί ότι χθες, μέσω facebook, ο κ. Πολάκης είχε αναφερθεί στον κ. Πουλή:

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v