Επίσκεψη του Τ. Πετρόπουλου στο περιοδικό «σχεδία»

«Η επίσκεψή μας στα γραφεία του περιοδικού “σχεδία”, δηλώνει τη στήριξη του Υπουργείου στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άστεγοι να σταθούν ξανά στα πόδια τους, υπογράμμισε ο Υφυπουργός.

Επίσκεψη του Τ. Πετρόπουλου στο περιοδικό «σχεδία»

Τα γραφεία του περιοδικού δρόμου “σχεδία” στο Μεταξουργείο, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος και συνομίλησε με τους υπεύθυνους της δομής αλληλεγγύης και τους διανομείς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.

«Η επίσκεψή μας στα γραφεία του περιοδικού “σχεδία”, δηλώνει τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άστεγοι να σταθούν ξανά στα πόδια τους, με πλήρη δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση και στη σύνταξη», υπογράμμισε ο Υφυπουργός.

«Στο πρόσωπό σας βλέπουμε κάθε συμπολίτη μας που αγωνίζεται ενάντια στις αντιξοότητες. Η Κυβέρνηση απλώνει δίχτυ προστασίας για την οικονομική και κοινωνική υποστήριξη όλων των πολιτών που έχουν την ανάγκη κοινωνικής προστασίας, στηρίζοντας τον αγώνα τους για την επανένταξη στην οικονομική και κοινωνική ζωή, με αξιοπρέπεια και αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης», κατέληξε ο κ.Πετρόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus