Μητσοτάκης: Τσίπρας-Καμμένος δημιουργούν τετελεσμένα στο Σκοπιανό

Η κυβέρνηση παραδίδει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών, δηλώνει ο αρχηγός της ΝΔ, με αφορμή τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και την πρόσκληση στα Σκόπια.

Μητσοτάκης: Τσίπρας-Καμμένος δημιουργούν τετελεσμένα στο Σκοπιανό

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ΝΔ, με αφορμή τη σημερινή Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση -και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών. Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε -και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.

Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν.

Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus