Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαξίμου: Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS

Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης, τονίζει το Μαξίμου σχολιάζοντας δημοσίευμα για sms που εστάλη σε στελέχη της κυβέρνησης.

Μαξίμου: Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS

Πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες χαρακτηρίζει το SMS που φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για "αποβράσματα" του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωση του το Μαξίμου.

«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και  η προβοκάτσια, έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας  κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν» επισημαίνεται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου το Μαξίμου έστειλε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του ΣΥΡΙΖΑ την 1η Αυγούστου:

«-Σε αντίθεση με την κατάσταση που παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, η κατάσταση στο Μάτι εξομαλύνεται και το γενικότερο κλίμα βελτιώνεται.

-Όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί είναι αφοσιωμένοι στην προσπάθεια αποκατάστασης της πληγείσας περιοχής και στήριξης των πληγέντων, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει χωρίς προβλήματα.

-Η βασική αιτία της καταστροφής στο Μάτι είναι τα αυθαίρετα. Γι’ αυτό και η "επιχείρηση μπουλντόζα" πρέπει να στηριχθεί από όλους.

-Η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από τον πρωθυπουργό ισοδυναμεί με συγγνώμη.

-Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό, να λέτε ότι ο κ. Τσίπρας δεν τον έχει αποκλείσει και ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται παραιτήσεις αρμοδίων.

-Όλοι είναι απέναντί μας. Η Ν.Δ., το Κίνημα Αλλαγής, η Ένωση Κεντρώων. Μόνο ο Σταύρος μάς στηρίζει.

-Οι εκλογές δεν έχουν χαθεί και μπορούν να κερδηθούν. Στις εκλογές θα συγκρουστούν δύο διαφορετικοί κόσμοι.

-Το Μακεδονικό δεν επηρεάζει την κυβέρνηση και τη λειτουργία της.

-Αν σας λένε αυτά που λέει ο Άδωνις, να λέτε ότι ο Άδωνις θα κάτσει στο σκαμνί.

-Θα πάρουμε την αναβολή της μείωσης στις συντάξεις».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v