Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να περάσει από το θρανίο της αντιπολίτευσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια και φλερτάρει με τη Σοσιαλδημοκρατία, ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να συγκυβερνά με την Ακροδεξιά, σχολιάζει ο Δήμαρχος Αθηνών.

Καμίνης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να περάσει από το θρανίο της αντιπολίτευσης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα στα θρανία της αντιπολίτευσης» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, προκειμένου, όπως σημειώνει, να απογαλακτιστεί από την κυβερνητική εξουσία και να αποφασίσει ποιον πολιτικό δρόμο θα ακολουθήσει.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» για το μέλλον της Σοσιαλδημοκρατίας, ο κ. Καμίνης τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποπνέει έναν κυνικό καιροσκοπισμό που αντιβαίνει στις καλύτερες παραδόσεις της ελληνικής Αριστεράς». Αυτό εξηγεί, σύμφωνα με τον δήμαρχο Αθηναίων «και την αποστροφή που ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί σε μία μεγάλη μερίδα παλαιών συντρόφων της ανανεωτικής Αριστεράς. Η ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία είναι ό,τι πιο προοδευτικό γνώρισε στο πεδίο της εφαρμοσμένης πολιτικής η ανθρωπότητα από την εποχή του Διαφωτισμού. Προς το παρόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτήν».

Οπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ, ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί κακήν κακώς να απεμπλακεί από το "αμαρτωλό" κινηματικό παρελθόν του, φορώντας ακριβά κοστούμια, χωρίς γραβάτα όμως -γιατί είμαστε επαναστάτες- και περιφέρεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια και φλερτάρει με τη Σοσιαλδημοκρατία, ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει να συγκυβερνά με την Ακροδεξιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v