Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ν. Παππάς προς Ν. Φίλη: Τα ίδια έλεγες και για άλλα

"Είμαι υπερήφανος που είχα την τύχη να συμμετέχω στην κυβέρνηση η οποία άνοιξε την ΕΡΤ εκ νέου. Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη φάση από τότε που ανοίξαμε", απαντά ο υπουργός στον Ν. Φίλη.

Ν. Παππάς προς Ν. Φίλη: Τα ίδια έλεγες και για άλλα

Ο Νίκος Παππάς σήκωσε το γάντι που του πέταξε χθες ο Νίκος Φίλης και απάντησε κοφτά σε όλα.

-"Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός", είπε αρχικά, για να υπενθυμίσει ότι "τα ίδια έλεγε και για το πρόγραμμα που δεν βγαίνει, για το μνημόνιο που δεν τελειώνει, για τις τηλεοπτικές άδειες".

Για την παρομοίωση του Π. Καμμένου με τον Ιταλό Σαλβίνι, σχολίασε: "Τα περί Σαλβίνι τα ξεχνάμε. Κάνουμε ότι δεν τα ακούσαμε. Εγώ ως υπουργός δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι. Δεν ξέρω αν ο Φίλης αισθάνεται ότι συμμετείχε σε κυβέρνηση με κάποιον Σαλβίνι ή ότι στηρίζει κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει κάποιος Σαλβίνι".

Για τα της ΕΡΤ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής τόνισε: "Είμαι υπερήφανος που είχα την τύχη να συμμετέχω στην κυβέρνηση η οποία άνοιξε την ΕΡΤ εκ νέου. Η ΕΡΤ είναι στην καλύτερη φάση από τότε που ανοίξαμε. Δεν είναι σωστό να εργαλειοποιείται στην εσωκομματική αντιπαράθεση".

Για τις επιλογές προσώπων στις αυτοδιοικητικές εκλογές είπε: "Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη του 2014 στους δήμους (σ.σ. αυτόνομες κάθοδοι χωρίς επιδίωξη συνεργασιών). Η επιλογή να κυβερνήσουμε απορρέει από τον πυρήνα της ιδεολογίας μας. Δεν είναι παρέκβαση από την κοίτη μας και απόκλιση από την κανονικότητα. Να μην γίνουν κινήσεις που ακυρώνουν τις επιλογές των περιφερειακών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v