Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα Μητσοτάκη-Βούτση στη Βουλή

Εκατέρωθεν βολές εξαπέλυσαν Κ. Μητσοτάκης και Ν. Βούτσης κατά την διάρκεια ομιλίας του προέδρου της ΝΔ για τον προυπολογισμό.

Κόντρα Μητσοτάκη-Βούτση στη Βουλή

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, με έντονους διαλόγους μέσα στην Ολομέλεια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον Νίκο Βούτση να επιβάλλει την τάξη, λέγοντας “είστε Πρόεδρος της Βουλής όχι του ΣΥΡΙΖΑ”.

“Αυτόν τον αυταρχισμό αλλού, όχι στον Πρόεδρο της Βουλής. Αυταρχισμός και αλαζονία αλλού” είπε ο Νίκος Βούτσης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά “χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας αλλιώς κατεβείτε κάτω”.

Το λόγο πήρε εκ νέου ο Νίκος Βούτσης για να πει “κύριε Μητσοτάκη κάνετε τεχνική ένταση” και τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά εκ νέου “δεν μπορείτε να επιβάλλεται την τάξη” και να μιλά για μεροληψία εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας”.

Το λόγο πήρε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Βούτσης, που σημείωσε “δεν βρίσκεστε σε τάξη σχολείου ούτε σε συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Ο καθένας το ρόλο του”. Για να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κ “άλλωστε όπως είπατε κι εσείς είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο καθένας παίρνει το ρόλο του”, με το Νίκο Βούτση να λέει “ο καθένας το ρόλο του αλλά εσείς είστε τέσσερα χρόνια  τωρα σε προεκλογική περίοδο»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v