Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα μέσω... κύκλων Κοτζιά - Κουμουτσάκου για το ποιος ανακάλεσε!

Η σοβαρότητα των πολιτικών εκτιμήσεων καταδεικνύει και το ανάλογο πολιτικό ήθος, σχολιάζουν κύκλοι του πρώην ΥΠΕΞ εκτιμώντας ότι ο Γ. Κουμουτσάκος ανακάλεσε όσον αφορά τα περί «αλληλοεκβιασμών». Αλλη εικόνα έχουν κύκλοι του βουλευτή της ΝΔ!

Κόντρα μέσω... κύκλων Κοτζιά - Κουμουτσάκου για το ποιος ανακάλεσε!

Επί της ουσίας, ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανακάλεσε: αυτό σημείωναν κύκλοι του Νίκου Κοτζιά, σε συνέχεια των συνεντεύξεων που έδωσαν σήμερα οι δύο πολιτικοί άνδρες.

Κατά την άποψή τους, που μεταδίδει το ΑΠΕ, ο βουλευτής της ΝΔ, φοβούμενος τις συνέπειες, χρησιμοποίησε λέξεις, όπως «υποθέτω» ή «πολιτική εκτίμηση».

Όμως, οι σοβαρές πολιτικές εκτιμήσεις -ανέφεραν επί λέξει κύκλοι του τ. υπουργού Εξωτερικών- που σέβονται τον δημόσιο δημοκρατικό διάλογο και τον ελληνικό λαό, δεν γίνονται με υποθέσεις, αλλά στηρίζονται σε αληθή περιστατικά. Η σοβαρότητα των πολιτικών εκτιμήσεων -κατέληγε το σχόλιο των εν λόγω κύκλων- καταδεικνύει και το ανάλογο πολιτικό ήθος.

Κύκλοι Κουμουτσάκου: Αντιλήφθηκε την πανωλεθρία

«Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αντιληφθεί ο κ. Κοτζιάς ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο και ότι τον οδηγούσαν σε πολιτικό αδιέξοδο και νομική πανωλεθρία. Για αυτό και τις ανακάλεσε», αναφέρουν κύκλοι του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ανταπαντώντας σε δηλώσεις κύκλων του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

«Ας καταλάβει λοιπόν ότι οι γνωστές και από τη θητεία του στο υπουργείο των Εξωτερικών πρακτικές εκφοβισμού δεν περνάνε παντού. Άλλωστε οι ημέρες εκείνες πέρασαν ανεπιστρεπτί» προσθέτουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v