Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Γεροβασίλη στον Μητσοτάκη: Οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν

O πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το τμήμα της Ακροπόλεως. Δεν θυμήθηκε πως το αστυνομικό τμήμα έκλεισε το 2014 επί υπουργίας του Ν. Δένδια, υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Επίθεση Γεροβασίλη στον Μητσοτάκη: Οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν

Πυρά στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη- τον οποίο κατηγόρησε για όψιμο ενδιαφέρον- εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στη Βουλή.

Παράλληλα σημείωσε πως “ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος επειδή στο πεδίο της οικονομίας χάνει αποφάσισε να παίξει στο πεδίο του φόβου. Δυστυχώς είναι αμετανόητοι”.

Κάνοντας αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη επεσήμανε πως “οι συνεργάτες του θα τον καταστρέψουν” και τόνισε πως “ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το τμήμα της Ακροπόλεως. Δεν θυμήθηκε πως το αστυνομικό τμήμα έκλεισε το 2014 επί υπουργίας του Ν. Δένδια, με πρόσχημα τότε πως είχε καταγγελθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης”.

Η υπουργός επεσήμανε πως “αναγνωρίζουμε και εμείς ότι η αστυνομία έχει προβλήματα υποστελέχωσης”, προσθέτοντας ωστόσο επί Κ. Μητσοτάκη “6.700 οργανικές θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας καταργήθηκαν σε μία νύχτα”. Συνέχισε λέγοντας πως “ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σήμερα διαμαρτύρεται, ενώ είχε καταργήσει τη δημοτική αστυνομία".

Μιλώντας στη Βουλή η Όλγα Γεροβασίλη επεσήμανε δε πως “είτε υψηλής είτε χαμηλής έντασης η βία είναι το ίδιο. Καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Μητσοτάκης επεχείρησε να καλύψει τον σύμβουλο του κύριο Γεωργιάδη”. Συνέχισε λέγοντας “άκουσα να λένε να τολμήσει να πάει ο Πρωθυπουργός χωρίς κλούβες στη Μακεδονία. Αυτό είναι υποκίνηση σε βίαιες πράξεις. Δεν άκουσα όμως να λένε για τη μεγάλη επιχείρηση, που αφορούσε 250 άτομα". Παράλληλα παρουσίασε στοιχεία με βάση τα οποία οι κλοπές και οι διαρρήξεις ήταν τις 8.437 το 2017 και 6911 το 2018, προσθέτοντας πως αυτό δείχνει μια τάση.

“Είναι αστείο το επιχείρημα ότι η πολιτική εξουσία τα έχει κάνει πλακάκια με κακοποιά στοιχεία” σημείωσε η υπουργός και έκανε λόγο για μία προσπάθεια “να βάλουν το φόβο στις ψυχές των ανθρώπων".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v