Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Π. Καμμένου-Τ. Μπαλτάκου για τις ευρωεκλογές

«Θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται στην κατάργηση της εθνικής ταυτότητας», δηλώνει ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

Συνεργασία Π. Καμμένου-Τ. Μπαλτάκου για τις ευρωεκλογές

Πολιτική συνεργασία ανακοίνωσαν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο Τάκης Μπαλτάκος, που θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως «θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις που αντιστέκονται στην κατάργηση της εθνικής ταυτότητας», κάνοντας αναφορά στη δεξιά και κεντροδεξιά, στο εθνικό πατριωτικό κέντρο αλλά και στο πατριωτικό παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ.

«Σε αυτή την προσπάθεια χωράνε πολλοί», είπε ο Πάνος Καμμένος, με τον Τάκη Μπαλτάκο να κάνει «έκκληση για ένα κοινό πατριωτικό μέτωπο».

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αντικατάσταση του Τάκη Μπαλτάκου από τη θέση του Γραμματέα της Δύναμης Ελληνισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος. Ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Καμμένος σημείωσε πως διαφωνεί στρατηγικά με τον κ. Μπαλτάκο, προσθέτοντας πως τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται " να δικαιωθεί για την επιλογή του αυτή".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v