Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλή: Το 13άρι στις τροπολογίες άναψε φωτιές στη Βουλή

«Όποιες πρακτικές Μαυρογιαλούρου κι αν μετέλθετε, τις εκλογές θα τις χάσετε. Κοιτάξτε να το κάνετε αξιοπρεπώς», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Βουλή: Το 13άρι στις τροπολογίες άναψε φωτιές στη Βουλή

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τις τροπολογίες της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. ι τόνοι ανέβηκαν όταν ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου έκανε δεκτές 13 βουλευτικές τροπολογίες, που ρυθμίζουν μια σειρά θεμάτων. Στις βουλευτικές τροπολογίες είναι μεταξύ άλλων η ίδρυση τμήματος Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα το Άργος και η ίδρυση τμήματος Μουσειολογίας στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

«Όποιες πρακτικές Μαυρογιαλούρου κι αν μετέλθετε τις εκλογές θα τις χάσετε. Κοιτάξτε να το κάνετε αξιοπρεπώς» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης. Σε έντονο ύφος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί προεκλογικά «ρουσφέτια» σε όλη την επικράτεια χωρίς αξιολόγηση.

Τη μετατροπή του νομοσχέδιο για την ανασύνταξη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας σε «προεκλογικό όχημα ρουσφετιών» κατήγγειλε η γαλάζια εισηγήτρια Νίκη Κεραμέως. Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε «παγκόσμια πρωτοτυπία να ιδρύονται τμήματα στα πανεπιστήμια με βουλευτικές τροπολογίες της μιας αράδας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v