Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντάσεις στη Βουλή για τις κυβερνητικές παροχές

Αποφασίστηκε να υπάρξει μία "ανοχή" στο χρόνο για τους εισηγητές αλλά και τους ομιλητές και η συζήτηση ξεκίνησε με την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Εντάσεις στη Βουλή για τις κυβερνητικές παροχές

Με ενστάσεις για το χρόνο που δίνεται στους βουλευτές για να τοποθετηθούν, ξεκίνησε η συζήτηση στην Ολομέλεια για το πακέτο μέτρων της κυβέρνησης.

Στο νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις σε εφορίες, δήμους και ταμεία έχουν “συμπεριληφθεί” και τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στο Ζάππειο. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση των βουλευτών που ζήτησαν να γίνουν πιο ελαστικά τα χρονικά περιθώρια, ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν για όλα τα θέματα.

Μιλώντας στην Ολομέλεια από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Γιάννης Κουτσούκος επεσήμανε πως “η κυβέρνηση μπροστά στον πανικό της στην εκλογική συντριβή κατέθεσε τέσσερις σημαντικές τροπολογίες” και προσέθεσε “η συζήτηση να μην γίνει ενιαία επί του νομοσχεδίου και των τροπολογιών”. Παράλληλα εξαπέλυσε πυρά στην κυβερνητική πλευρά πως “μοιράζει επιδόματα προεκλογικά”

Από το ΚΚΕ ο Χρήστος Κατσώτης επεσήμανε πως πρέπει να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για να τοποθετηθούν οι βουλευτές για όλο το πακέτο.

Τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει μία "ανοχή" στο χρόνο για τους εισηγητές αλλά και τους ομιλητές και η συζήτηση ξεκίνησε με την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v