Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γεννηματά: Οχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα

Δεν ενδιαφέρονται οι πολίτες για τις ανούσιες κοκορομαχίες μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει κανένα νόημα για τους πολίτες, να αλλάξουμε την νεοδεξιά πολιτική Τσίπρα, με την γνωστή παλαιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη.

Γεννηματά: Οχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα

“Το «Μήνυμα Αλλαγής» αφορά και τις δύο όψεις της συντήρησης. Αφορά και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη. Όχι άλλο δεξιά το τιμόνι για την χώρα” σημείωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Κάλεσε του πολίτες στις εκλογές “να κάνουνε τη μεγάλη ανατροπή. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι έζησαν καλύτερα με το ΠΑΣΟΚ. Τώρα πρέπει και η νέα γενιά να ζήσει καλύτερα με το Κίνημα Αλλαγής”.

Μιλώντας στην Ολομέλεια σημείωσε πως "δεν ενδιαφέρονται οι πολίτες για τις ανούσιες κοκορομαχίες μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει κανένα νόημα για τους πολίτες, να αλλάξουμε την νεοδεξιά πολιτική Τσίπρα, με την γνωστή παλαιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη. Να φορέσουμε δηλαδή το ίδιο κοστούμι, τα «μέσα-έξω»”.

Κατά την τοποθέτηση της η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε εκ νέου σε ένα θετικό πακέτο μέτρων – για αφορολόγητο, συντάξεις κ.α.- το οποίο έχει παρουσιάσει το Κίνημα Αλλαγής, καλώντας όλα τα κόμματα να πουν “ναι”. Στη συνέχεια επεσήμανε πως πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές, γιατί η χώρε δεν μπορεί να ζήσει άλλο μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξαπέλυσε πυρά στον Αλ. Τσίπρα πως “μέσα στον πανικό και στην απόγνωση του φέρνει σήμερα στην Βουλή προεκλογικού χαρακτήρα μέτρα”. Συνέχισε λέγοντας “οι πολίτες έχοντας υποστεί την αφαίμαξη από τα μέτρα του χρειάζονται βέβαια και το τελευταίο ευρώ”, θέτοντας ωστόσο το ερώτημα “έχετε την εντύπωση κύριε Τσίπρα ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο; Ότι μπορεί να τους κοροϊδέψετε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας “όσο και αν αγωνίζεται να «κρύψει» την πολιτική του, πίσω από συγκρούσεις και δήθεν μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, η αλήθεια φαίνεται. Και με αυτογκόλ. Αποκαλύπτεται ο ίδιος”.

Ξεδιπλώνοντας τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε:

-Στην κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου.

-Στο πρόγραμμα στήριξης για πέντε χρόνια των νέων που ξεκινούν δική τους επαγγελματική δραστηριότητα με απαλλαγή από φόρους και εισφορές,

-Στα φορολογικά κίνητρα για τις προσλήψεις νέων ανέργων στον ιδιωτικό τομέα,

- Στο πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων ζευγαριών για τρία χρόνια, για κάθε νέο παιδί που γεννιέται,

-Στην καθιέρωση κατώτερης σύνταξης στα 500 ευρώ για τον μεμονωμένο συνταξιούχο και 700 για το ζευγάρι,

-Στη μείωση του κόστους παραγωγής για τους αγρότες και στην επιστροφή του φορολογικού συντελεστή στο 13%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v