Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής για το Μάτι ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

H Δημοκρατική Συμπαράταξη με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ζητά τη σύγκλιση των επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.

Συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής για το Μάτι ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Τη σύγκληση των αρμοδίων κοινοβουλευτικών επιτροπών για να συζητηθούν άλυτα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους στο Μάτι, τον Νέο Βουτζά, τη Ραφήνα και την Κινέττα ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Ειδικότερα ζητούν τη σύγκλιση των επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου.

Στην επιστολή αναφέρονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των συγκεκριμένων επιτροπών και σχετίζονται με : την έκδοση αδειών επισκευής, την αποκομιδή του αμιάντου, τις κατεδαφίσεις ακατάλληλων οικημάτων, την αξιοποίηση του Ειδικού Λογαριασμού για τους πυρόπληκτους, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής και τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ για έργα πρόληψης από τις πυρκαγιές. Στη συζήτηση προτείνουμε να κληθούν οι επιτροπές κατοίκων των πληγεισών περιοχών.

Την επιστολή υπογράφουν οι: Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Γεώργιος Δημήτριος Καρράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και Μιχάλης Τζελέπης. Να σημειωθεί πως η επιστολή έχει κοινοποιηθεί και στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του Κ.Κ.Ε., του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, προκειμένου να συνυπογράψουν το σχετικό αίτημα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v