Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολάκης: «Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω»

Βέλη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πολάκης: «Δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω»

Σε μια σειρά θεμάτων της επικαιρότητας αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας βέλη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. Δίνοντας ένα στίγμα του πλαισίου που θα κινηθεί επεσήμανε από την αρχή της ομιλίας του “δεν θα αφήσω τίποτα να πέσει κάτω”.

Όσον αφορά στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως “δεν μαζεύεται αυτό που είπε ο Κ. Μητσοτάκης”, εστιάζοντας την κριτική του στην γαλάζια πρόταση για την υγεία. Μίλησε για ένα μοντέλο που “έφερε κοινωνική καταστροφή όπου και να εφαρμόστηκε”, καυτηριάζοντας πως στο παρελθόν δεν λύθηκαν τα προβλήματα με τους μάνατζερς.

Ασκώντας κριτική στην αντιπολίτευση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είπε πως δεν εστιάζουν στα σημαντικά που γίνονται στο χώρο της υγείας και ασχολούνται με άλλα θέματα και χάνουν το “υπερωκεάνιο”.

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε “βέλη” στον Γιάννη Στουρνάρα. Κατά την τοποθέτηση του επεσήμανε πως γέμισαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με το ότι άγνωστος ευρωπαίος αξιωματούχος ανησυχεί ότι τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης υπονομεύουν τη σταθερότητα της ευρωζώνης.

Για να προσθέσει ο αναπληρωτής υπουργός “να μας πείτε το όνομα του. Μήπως έχει το ίδιο όνομα με έναν τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα". Προσθέτοντας "που σε κάθε στροφή βλέπει κινδύνους και ανησυχεί, που έχει πέσει έξω στις προβλέψεις του και μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές βγήκε να εκφράσει την ανησυχία του”.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v