Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στο τσουνάμι τροπολογιών

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για «απέλπιδα προσπάθεια» της κυβέρνησης. «Δέκα σελίδες είναι το νομοσχέδιο και εκατοντάδες σελίδες οι τροπολογίες», σημείωσε ο Ιάσονας Φωτήλας.

Εντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στο τσουνάμι τροπολογιών

Την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης προκαλεί ο αριθμός των τροπολογιών, που έχουν συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται σήμερα, με τη συζήτηση στην Ολομέλεια να επικεντρώνεται στις 16 τροπολογίες (δέκα υπουργικές και έξι βουλευτικές) που έχουν κατατεθεί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης έκανε λόγο για «απέλπιδα προσπάθεια» της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως «εμείς ως παράταξη θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα ψηφίσουμε όσες είναι θετικές». Συνέχισε τα πυρά προς τα κυβερνητικά έδρανα μιλώντας εκ νέου για «τροπολογίες που κατατίθενται την τελευταία στιγμή».

«Δέκα σελίδες είναι το νομοσχέδιο και εκατοντάδες σελίδες οι τροπολογίες», σημείωσε ο Ιάσονας Φωτήλας, προσθέτοντας «ούτε ο φούρνος της γειτονιάς μου δεν ξεφουρνίζει τα κουλούρια τόσο γρήγορα όσο εσείς τις τροπολογίες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v