Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύκλο επαφών ξεκινά η Φώφη Γεννηματά για τα ψηφοδέλτια

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με το Β. Βενιζέλο και με στελέχη που τα πήγαν καλά στην αναμέτρηση της 26ης Μαΐου όπως ο Γ. Καμίνης, και ο Γ. Σγουρός.

Κύκλο επαφών ξεκινά η Φώφη Γεννηματά για τα ψηφοδέλτια

Ευρύτατο προσκλητήριο σε όλες τις δυνάμεις που είτε έμειναν αμέτοχες είτε έκαναν άλλες επιλογές στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση απευθύνει το Κίνημα Αλλαγής. Στο μέτωπο των ψηφοδελτίων η πρόεδρος του κόμματος θα έχει το επόμενο διάστημα συναντήσεις με σειρά στελεχών για να κλείσουν οι εκκρεμότητες. 

Όπως είπε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης- στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων- «ενόψει των εκλογών θα υπάρξει συστράτευση δυνάμεων». Όλα τα θέματα που αφορούν στα πρόσωπα τα χειρίζεται η Φώφη Γεννηματά και για το σκοπό αυτό θα έχει κύκλο επαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με το Β. Βενιζέλο και με στελέχη που τα πήγαν καλά στην αναμέτρηση της 26ης Μαΐου όπως ο Γ. Καμίνης, και ο Γ. Σγουρός. Τα «φώτα» πέφτουν στη συνάντηση που θα γίνει με το Νίκο Ανδρουλάκη (με πληροφορίες να αναφέρουν πως θα μπορούσε να συμμετάσχει συμβολικά σε μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια και να μείνει στην ευρωβουλή).

Όσον αφορά στο «προσκλητήριο» στελέχη του ΚΙΝΑΛ τονίζουν πως απευθύνονται σε πολίτες που είτε έμειναν αμέτοχοι είτε έκαναν επιλογές μικρότερων κομμάτων. Παράλληλα η εκτίμηση είναι πως πολίτες που δεν ήθελαν τον Αλ. Τσίπρα και ψήφισαν τον Κ. Μητσοτάκη ή έκαναν το αντίστροφο, λόγω της διαφοράς στις ευρωεκλογές θα «απελευθερωθούν» και μπορεί να στραφούν προς το ΚΙΝΑΛ.

Πηγές του κόμματος σημείωναν νωρίτερα πως η μάχη των εθνικών εκλογών γίνεται για ένα μοντέλο προοδευτικής διακυβέρνησης. Στόχος του κόμματος είναι να αυξήσει τα ποσοστά του στις εθνικές εκλογές και να αποτελέσει τον «προοδευτικό πόλο». Στην προεκλογική εκστρατεία θα διατηρηθούν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις ευρωεκλογές.

Μέχρι την Κυριακή οι... προβολείς πέφτουν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ιδιαίτερα όπου οι υποψήφιοι του κόμματος έχουν συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιήσει αύριο περιοδεία στο Αγρίνιο, στην Πάτρα και στον Πύργο, καθώς στη Δυτική Ελλάδα έχει περάσει στο δεύτερο γύρο ο Απόστολος Κατσιφάρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v